S kajakom po zeleni reki / Safari po rečni gladini
Kontakt
Ime
Green adventure - Zavod Otis
Naslov
Ulica Slavka Gruma 47 8000
Pošta
8000 Novo mesto

S kajakom po zeleni reki / Safari po rečni gladini

Safari po Temenici je eden od dveh GREEN RIVER produktov. Temenica je levi pritok reke Krke, pridruži se ji nekaj kilometrov pred Novim mestom. Navdušeni boste nad čarobnostjo Temenice in spoznavanju njenih posebnosti z vodne gladine ter ob zvokih številnih ptičjih vrst.

 

Na voljo so trije programi:

Safari po Temenici – Green river Kayaking – 1,5h
Veslanje po reki Temenici, ki je ravno prav divja, da lahko z vodne gladine v popolnem zavetju košatih dreves opazujete sledi bobra in želve sklednice in ravno prav mirna, da je dinamično veslanje po vijugasti strugi povsem varno in primerno tudi za manj izkušene.

Dvojni rečni safari – Double Green river Kayaking – 3h
Za tiste, ki ste željni podaljšanega užitka in več aktivnosti. Po zaključenem Safariju na Temenici boste pot nadaljevali še po reki Krki, ki je znana kot smaragdna rečna lepotica in velja za eno najlepših in najčistejših kraških rek v Sloveniji. Vabljeni na sproščujoče veslanje med zeleno obraslimi bregovi, ki ponujajo zavetje številnim pticam, v zadnjem času pa tudi vse številčnejšim družinam bobrov.

Osnove veslanja v kajaku – Kayak quick course 1h
Namenjeno tistim, ki bi radi veslanje v kajaku zgolj preizkusili in se naucili najpomembnejših osnov. Skupaj z inštruktorjem boste veslali po cudoviti zeleni reki Krki, kjer vas bo pot vodila tudi pod znamenitim in slikovitim Bregom – najstarejšim delom Novega mesta.

Ponudba vsebuje:

  • Strokovno vodenje veslanja
  • Vsa oprema (kajak, veslo, rešilni jopič)
  • Prevoz
  • Praktično darilo

 

Nazaj na seznam