S kajakom po zeleni reki
Kontakt
Ime
Green adventure - Zavod Otis
Naslov
Ulica Slavka Gruma 47 8000
Pošta
8000 Novo mesto

S kajakom po zeleni reki

Popeljali vas bomo na edinstveno izkušnjo – veslanje po čarobni reki Temenici, smaragdni lepotici Krki. Pomirjujoča svežina neokrnjene narave za nepozaben odklop od vsakodnevnega vrveža. Izkušeni vodniki kajakov bodo poskrbeli za vso opremo in varno plovbo.

Na voljo so trije programi:

·         Safari po Temenici – Green river Kayaking – 1,5h

Veslanje po reki Temenici, ki je ravno prav divja, da lahko z vodne gladine v popolnem zavetju košatih dreves opazujete sledi bobra in želve sklednice in ravno prav mirna, da je dinamicno veslanje po vijugasti strugi povsem varno in primerno tudi za manj izkušene. Po veslanju vas povabimo na brezplačno pizzo in pijačo po izbiri.

·         Dvojni rečni safari – Double Green river Kayaking – 3h

Za tiste, ki ste željni podaljšanega užitka in več aktivnosti. Po zaključenem Safariju na Temenici boste pot nadaljevali še po reki Krki, ki je znana kot smaragdna rečna lepotica in velja za eno najlepših in najčistejših kraških rek v Sloveniji. Po sproščujočem veslanju med zeleno obraslimi bregovi, ki ponujajo zavetje številnim pticam, v zadnjem času pa tudi vse številčnejšim družinam bobrov, vas čaka brezplačna
pizza in pijača po izbiri.

·         Osnove veslanja v kajaku – Kayak quick course 1h

Namenjeno tistim, ki bi radi veslanje v kajaku zgolj preizkusili in se naucili najpomembnejših osnov. Skupaj z inštruktorjem boste veslali po cudoviti zeleni reki Krki, kjer vas bo pot vodila tudi pod znamenitim in slikovitim Bregom – najstarejšim delom Novega mesta. Ob koncu boste deležni brezplačne osvežitve po izbiri v lokalu “na plaži.”

Nazaj na seznam