HOTELI

Hotel Center ***

Sodoben hotel na Glavnem trgu Novega mesta s kavarno in konferenčno sobo. V svoji ponudbi zajema tudi organizacijo številnih aktivnosti za goste, najem avtomobila, kajaka, kolesa, ki vam bodo olajšali delo pri načrtovanju počitnic na Dolenjskem.

Preberi več

Hotel Dolenjc

Hotel Dolenjc, restavracija, picerija in bowling v Novem mestu, 100 metrov od odcepa Novo mesto – zahod na avtocesti, ki povezuje Ljubljano in Zagreb. Hotel leži na sončnem pobočju Trške gore in nudi enega najlepših pogledov na celotno novomeško kotlino.

Preberi več

Hotel Grad Otočec*****

V srcu neokrnjene narave, na otočku sredi reke Krke, kraljuje eden najprivlačnejših hotelov v Sloveniji, hotel Grad Otočec. Ta član prestižnega združenja hotelov in restavracij Relais & Châteaux vas vabi s svojo butično ponudbo sob in suit najvišje kategorije. Privoščite si nepozabno izkušnjo.

Preberi več

Hotel pri Belokranjcu ***

Manjši mestni hotel s standardno gostinsko in nastanitveno ponudbo. V času kosila in večerje nudijo dnevne menije ter drugo restavracijsko ponudbo. Ker želijo pri svojem delu ohranjati domačo tradicijo, v hotelu pečejo kruh, potico in ponujajo Pleterski cviček.
V hotelu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

Preberi več

Hotel Šport ****

Vabljeni v športni hotel, ki je obdan z naravo in se ponaša z nazivom pohodniško-kolesarski hotel. Otočec predstavlja odlično izhodišče za številne aktivnosti v naravi.

Preberi več

.