TERME

Hotel Šport****

Vabljeni v športni hotel, ki je obdan z naravo in se ponaša z nazivom pohodniško-kolesarski hotel. Otočec predstavlja odlično izhodišče za številne aktivnosti v naravi.

Preberi več

Hotel Balnea****Superior

Hotel Balnea leži ob robu čudovitega zdraviliškega parka s stoletnimi drevesi. Pravimo mu art hotel, saj lahko v hotelu in v njegovi okolici občudujete dela priznanih slovenskih umetniških ustvarjalcev, med drugim fotografije Boruta Peterlina, grafike Zore Stančič, kiparske skulpture Primoža Puglja. Wellness center Balnea je kraljestvo osvežilnih kopeli, poživljajočih masaž, krepilnih savn in vodnega razvajanja

Preberi več

Hotel Kristal ****

Dolenjske Toplice ležijo v jugovzhodnem delu Slovenije, na zahodnem robu novomeške kotline, in so že stoletja priznano zdravilišče. Rezervirajte si prostor za oddih v prenovljenem hotelu s stoletno tradicijo.

Preberi več

Hotel Šmarjeta ****

Šmarješke Toplice ležijo sredi gozdov in travnikov, v jugovzhodnem delu Slovenije, okoli 80 kilometrov od Ljubljane. Lepote tukajšnje narave in blagodejnost klime dopolnjujejo zdravilne učinke termalnega vrelca. Prvi v Sloveniji smo razvili sodoben medico wellness center Vitarium Spa&Clinique z edinstvenimi storitvami.

Preberi več

Hotel Vitarium****Superior

Šmarješke Toplice ležijo sredi gozdov in travnikov, v jugovzhodnem delu Slovenije, okoli 80 kilometrov od Ljubljane. Lepote tukajšnje narave in blagodejnost klime dopolnjujejo zdravilne učinke termalnega vrelca. Prvi v Sloveniji smo razvili sodoben medico wellness center z edinstvenimi storitvami. Vrhunski wellness center Vitarium je eden največjih v Sloveniji.

Preberi več

.