Postanite podpornik projekta Evropska gastronomska regija 2021.

Povabilo k sodelovanju pri nacionalni kampanji za promocijo gastronomije in Slovenije kot Evropske gastronomske regije 2021.

Postanite podpornik projekta Slovenija - Evropska gastronomska regija 2021, ki si za cilje zastavlja promocijo nacionalne kulinarike in gastronomije; trajnostni razvoj in skrb, kako nahraniti planet; razvoj in promocijo trajnostnega gastronomskega turizma in gastronomske ponudbe v turizmu; vsestransko izboljšanje kulinarične ponudbe v lokalih in na ulicah, prireditvah, dogodkih; okrepitev področja izobraževanja za potrebe gastronomije in kulinarike v turizmu; razvoj prehranskih in z njimi povezanih kulturnih različnosti, podporo samooskrbi, živilom in jedem z zaščitenim poreklom; povezovanje podeželskega in urbanega; poudarjanje pomena zdrave prehrane za naše zdravje; podporo malim in srednje velikim podjetjem.

STO je pripravil 4 obrazce, izberite svojega glede na to, ali ste predstavnik splošne javnosti, proizvodnega podjetja, trgovskega podjetja, gostinskega ali nastanitvenega obrata. Registrirajte se, zavežite se načelom projekta ter pridobite dostop do promocijskega paketa.

Dostop do obrazcev.

 

 

 

 

Nazaj na seznam