Z e-kolesi na avtentično spoznavanje Dolenjske    
Kontakt
Ime
Rideme

Z e-kolesi na avtentično spoznavanje Dolenjske    

V Turistično informacijskem centru (TIC) v Novem mestu (Glavni trg 11) lahko po novem najamete e-kolesa Rideme, ki omogočajo raziskovanje razglednih dolenjskih hribov tudi tistim z manj kolesarske kondicije, a željnim avtentičnih doživetij v naravi.

Vodeni kolesarski izleti, ki jih ponuja ekipa Rideme združujejo avanturistični duh, rekreativno kolesarjenje in odlično lokalno hrano. Poleg najema kolesa za samostojno raziskovanje lahko izbirate med štiriurno turo po Novem mestu, celodnevnimi turami po Otočcu in Trški gori ali Gorjancih, ali pa se usmerite izven meja občine proti Gačam, Kočevskemu Rogu in Beli krajini. V ponudbi Rideme so tudi individualno prilagojeni večdnevni kolesarski programi za zaključene skupine. Vsekakor pa med kolesarjenjem ne boste lačni in vam ne bo dolgčas, saj tako nekajurne kot tudi večdnevne ture vključujejo degustacije, kosila in večerje v znanih dolenjskih kulinaričnih postojankah, kolesarski izlet pa popestrijo aktivnosti kot so supanje, jahanje, golf, joga in druga doživetja po izboru udeležencev. 

Najem koles na TIC-u je možen od ponedeljka do petka od 8. do 19. ure, ob sobotah od 9. do 15. ure in ob nedeljah od 9. do 13. ure, naročila za vodene ture in  večje skupine pa so možne cel teden od 8. do 19.ure.

Več informacij: jan@rideme.me, 031 568  962. 

Nazaj na seznam