Brezplačna delavnica "Turistični boni in Kako z manj dela do več rezervacij" - 16. 3. 2021

Minulo leto so zaznamovali epidemija in turistični boni. Vsaj za večino destinacij so boni botrovali k uspešni sezoni 2020, ampak izkazalo se je, da številni ponudniki niso bili pripravljeni na situacijo predvsem zaradi neuporabe orodij, ki poslovanje popolnoma poenostavijo.

Vabimo vas na brezplačno spletno delavnico, ki bo 16. 3. 2021, od 11.30 do 13.30.
Na spletni delavnici bomo predstavili aktivnosti, ki vam bodo prihranile veliko časa in prinašale več rezervacij že prvo leto in garantirano še več v prihodnjih letih. Tekom srečanja se bomo dotaknili tudi novih smernic, ki jih za boljšo prodajo priporočajo prodajni kanali kot so Booking.com, Airbnb, Expedia ipd. Predstavili vam bomo tudi orodje, ki omogoča vašo vključitev v destinacijski rezervacijski sistem visitdolenjska.eu (kanal z najmanjšo provizijo med prodajnimi kanali), in brezplačno možnost skeniranje dokumentov preko mobilne aplikacije.
 
Izvajalec delavnice je podjetje Intersplet d.o.o. Podjetje ima reference z izvedbo številnih seminarjev po Sloveniji, organizaciji srečanj sobodajalcev ter izvedenimi projekti za destinacije npr. Rogla Pohorje, Visit Murska Sobota, Zidanice.si
Udeležba na delavnici je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava (na spodnji povezavi).


https://bit.ly/38lH34O


Veselimo se srečanja z vami.
RCNM

Nazaj na seznam