Fotografska delavnica: Kakšne fotografije prodajajo?

Vesela doživetja v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki, pripravljamo odlično fotografsko delavnico za podjetnike in vse, ki razmišljate o podjetništvu ali pa kvalitetne fotografije potrebujete za opravljaje svojega dela.
Dogodek je namenjen vsem, ki bi želeli izboljšati vizualno podobo in zgodbo podjetja/organizacije preko fotografij.

Na delavnici boste s pomočjo nasvetov in praktičnih prikazov zelo dobro spoznali svet fotografije in stiliranja. Priložnost bo tudi za mreženje med udeleženci.
Na delavnici vas fotografa seznanita s tem kakšne fotografije so najbolj optimalne za vas in kako jih je možno ustvariti. Delavnica bo temeljila na prikazu različnih primerov in tudi udeleženci boste delali na praktičnih primerih.
Kvalitetna fotografija pove več kot 1000 besed. S kvalitetno in zanimivo fotografijo že preko spleta, kataloga ali brošure hitreje vzpostavimo bolj oseben odnos s potencialnim kupcem/stranko.
Predstavimo vam, kaj lahko naredite z obstoječo opremo, kdaj je smiselni najem fotografa ter kako vam najem zunanjih sodelavcev lahko prihrani čas.
Spoznali boste različne primere fotografij, ki jih potrebujete v poslovnem svetu (od poslovnih portretov do fotografij produktov).
V sodelovanju s stilistko Jagodo Jabuko Godec, vam predstavimo tudi stiliziranje in oblikovanja scene za produktne fotografije.

Delavnica bo potekala v Gostišču Loka, od 15.00 do 18.00.
Od 18.00 do 19.00 ure bo čas za druženje udeležencev in izmenjavo pridobljenih znanj. V sodelovanju z Nives Brelih Photography in Shabby house

Po prijavi vam pošljemo še podrobnejše informacije. Vsak udeleženec prejme tudi obsežno gradivo.
Cena za udeležence iz Občine Novo mesto (registriran sedež podjetja oz. organizacije) je 20 eur/oseba, za ostale udeležence je cena 40 eur/oseba.

Prijave zbiramo na info@veseladozivetja.si ali na 031751860, do 19.05.2021.
Projekt podpira in sofinancira Mestna občina Novo mesto. 

Nazaj na seznam
003 
greensafe60
      004