Predstavitev pozivov za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma ter pozive za prijavo za edinstvena doživetja Slovenije

Slovenska turistična organizacija vabi k udeležbi na spletni predstavitvi poziva za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma in poziva za edinstvena doživetja Slovenije, ki bo potekala v sredo, 9. februarja  med 10. in 12. uro.

Dogodek bo potekal preko platforme Zoom, namenjen pa je vsem destinacijam, ponudnikom in drugim turističnim deležnikom, ki jih zanima pridobitev omenjenih znakov in možnosti vključitve v zbirko edinstvenih doživetij Slovenije.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna registracija, ki jo lahko opravite na povezavi:

Predstavitev pozivov

Program dogodka:

10.00 – 10.30: Zakaj in kako se pridružiti družini Slovenia Green, Maša Klemenčič, STO
10.30 – 11.10: Predstavitev trajnostnih in okoljskih znakov za ponudnike, Tina H. Zakonjšek, Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace
11.20 – 11:40: Poziv za edinstvena doživetja Slovenije, Morana Polovič, STO
11.40 – 12:00: Predstavitev dveh edinstvenih doživetij iz zbirke SUE: Fish & Fly Trio (Matjaž Kuzma, Green Adventure) Zeliščna čarovnija v Savinjski dolini (Amanda Kladnik in Maja Žerovnik).
 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu. Več o obeh projektih si lahko preberete na naših poslovnih straneh.

Nazaj na seznam
003 
greensafe60
      004