Hotel Center ***
Kontakt
Ime
HOTEL CENTER
Naslov
Glavni trg 23
Pošta
8000 Novo mesto

Hotel Center ***

Sodoben hotel na Glavnem trgu Novega mesta s kavarno in konferenčno sobo. V svoji ponudbi zajema tudi organizacijo številnih aktivnosti za goste, najem avtomobila, kajaka, kolesa, ki vam bodo olajšali delo pri načrtovanju počitnic na Dolenjskem.


Hotel Center je nov, sodoben hotel v samem središču Novega mesta, na Glavnem trgu, kjer boste takoj začutili utrip mesta, prijaznost domačinov in mir zelene narave ter reke Krke, ki objema Novo mesto. In tako kot reka Krka objema staro mestno jedro, ga ščiti in varuje ter mu daje čarobno lepoto, bo hotel objel vas, vas sprejel in vam ponudil udobje sodobnosti ter mističnost bogate zgodovine mesta.

 

V sklopu hotela  Center je tudi kavarnica, s katero smo v Novo mesto prinesli dunajsko kavarniško kulturo. Prostor kavarne smo namreč uredili tako, da se boste kljub temu, da se nahajamo v centru mesta, v naši kavarni počutili sproščeno in lepo, da vas bo objel mir stare novomeške arhitekture in da vam bo opojni vonj najboljše kavne mešanice iz pražarne Julius Maine iz Dunaja prevzel in odpeljal na potovanje eksotičnih arom in doživetij. 

 

V hotelu Center se nahaja tudi sodobna konferenčna dvorana, ki vam omogoča organizacijo predavanj, izobraževanj, delavnic, poslovnih dogodkov, sestankov… in še mnogo drugih dejavnosti in dogodkov.

Galerija

Dodatni moduli

Besedilo z naslovom in potem še dodana galerija...Nazaj na seznam