Hotel Grad Otočec*****
Kontakt
Ime
Hotel Grad Otočec
Naslov
Grajska cesta 2
Pošta
8222 Otočec ob Krki

Hotel Grad Otočec*****

V srcu neokrnjene narave, na otočku sredi reke Krke, kraljuje eden najprivlačnejših hotelov v Sloveniji, hotel Grad Otočec. Ta član prestižnega združenja hotelov in restavracij Relais & Châteaux vas vabi s svojo butično ponudbo sob in suit najvišje kategorije. Privoščite si nepozabno izkušnjo.

Dvoposteljne sobe
10 dvoposteljnih sob za dve osebi s pogledom na Krko in park. Skrbno izbrana oprema zagotavlja udobje grajske sobane. Grajska kopalnica z običajno ali masažno kadjo in dežnim tušem navdušuje z drobnimi pozornostmi. Oprema: spletna TV in kabelski internetni priključek, mini bar, telefon, klima, sušilnik za lase.

Superior suiti
Grajski spalnici za dva s pogledom na smaragdno Krko in grajsko teraso, opremljeni z naravnimi materiali in v pomirjujočih zemeljskih barvah. Prostorni grajski kopalnici s kotno masažno kadjo in dežnim tušem, sobi za sprejeme in posvetovanja z mizo za 6 do 8 oseb, v kateri je mogoča brezžična spletna povezava. V vsakem od le dveh superior suit je možna nočitev 3 oseb. V preddverju superior suite je sprejemnica: primerna tudi za srečanja z novinarji.

Junior suiti z dnevnima prostoroma
Vsaka od dveh junior suit, ki gledata na sanjavo Krko in skrbno negovan grajski park, imata poleg spalnice za dve osebi tudi prostoren dnevni prostor.

Senior suiti z dvema spalnicama
Suiti z dvema ločenima spalnicama s pogledom na grajski stolp in leseni mostiček čez Krko. Udobje prostorne grajske sobane z veliko posteljo, z divanom, mizico in stolčkoma v večji spalnici. Nekoliko manjša druga spalnica, primerna za otroka. Grajska kopalnica z veliko kotno masažno kadjo, ločenim tušem, dvema umivalnikoma. V suiti lahko prespijo 4 osebe.

Wellness
Le nekaj metrov od Gradu Otočec se nahaja Hotel Šport****, kjer je grajskim gostom na voljo plavanje v novem termalnem bazenu in savnanje v novih savnah (finski in turški), ki imajo tudi letno teraso ter številne velneške in druge storitve.

Restavracija
Pustite, naj vas razvajamo s svežo, zdravo, pokrajinsko obarvano hrano in pijačo, primerno za grajsko okolje. Iz neizmerne domišljije naših kuharskih mojstrov se v grajski restavraciji rojevajo vrhunske jedi vznemirljivih okusov.
Odprto: vsak dan od 7.00 do 22.00
Rezervacije: 07/ 38 48 901

Poroka
Grajski ambient je kot ustvarjen za romantične poroke. Da bi bili prvi koraki na skupni življenjski poti mladoporočencev res nepozabni, smo v hotelu Grad Otočec pripravili celovito ponudbo – od grajskega poročnega protokola do bogate kulinarične ponudbe in nepozabnih medenih tednov v romantičnem grajskem okolju.

Golf igrišče se nahaja 300 m od Gradu Otočec in je odprto od marca do oktobra.
Pustolovski park se nahaja v neposredni bližini gradu in je odprt v obdobju od aprila do oktobra.
Brezplačni parkirni prostori so urejeni pred gradom.

Galerija

Nazaj na seznam