Gostišče Na trgu, hiša kulinarike in turizma
Kontakt
Ime
Gostišče Na trgu
Naslov
Glavni trg 30
Pošta
8000 Novo mesto

Gostišče Na trgu, hiša kulinarike in turizma

V restavraciji dnevna ponudba obsega postrežbo treh vrst malic in kosila v dopoldanskem času. Slaščičarni ponuja dnevno sveže sladice in piškote. Popoldanski čas pa je rezerviran za jedi po naročilu.

Glede na željo strank poskrbimo tudi za pogostitev na drugih lokacijah – catering. V sklopu Hiše kulinarike pa je tudi konferenčna dvorana, ki je opremljena s sodobno IT opremo in sprejme do 60 udeležencev. Ob različnih dogodkih je možna tudi pogostitev v dvorani (cofee break, delovno kosilo). Dvorana pa predstavlja tudi udoben prostor za pogostitev večjih zaključenih skupin.

Izbira: slovenske jedi, morske jedi, divjačina, vegetarijanske jedi, dietne jedi, dnevne malice in kosila, sladice po izbiri, solatni bar, vrhunska slovenska vina, catering.

Dodatna ponudba: gostinski vrt – atrij, otroški stoli, brezžični internet, hrana za s seboj, konferenčna dvorana z IT opremo

Urnik:

Odprto: slaščičarna, vse dni v tednu od 7.00 do 20.00
restavracija, od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00, sobota, nedelja od 11.00
do 15.00

Kapacitete restavracija:
Število sedežev znotraj: 80
Število sedežev zunaj: 20
Število sedežev v največji gostinski sobi: 20

Kapacitete slaščičarna:
Število sedežev znotraj: 30
Število sedežev zunaj: 50
Število sedežev v največji gostinski sobi: 30

 

Gostišče na Trgu sestavljajo:

Slaščičarna, v kateri vam bomo postregli s tradicionalno dobrimi kremnimi rezinami, tortami vseh vrst, med katerimi izstopa temni gozdiček, katerega receptura je naša zaščitena in skrbno varovana skrivnost. Slavnostne dogodke na domu pa si lahko posladkate z različnimi vrstami piškotov, mehkega peciva in predvsem celimi tortami, ki jih za vas pripravljamo po naročilu.

Restavracija, kjer vam postrežemo s tremi dnevnimi meniji malic in kosilom v dopoldanskem času. Popoldnevi pa so rezervirani za dobrote po naročilu z jedilnega lista. Po predhodnem naročilu pa lahko poskrbimo tudi za kvalitetno kulinarično pogostitev zaključenih skupin. Svojo ponudbo pa bogatimo tudi s pogostitvijo izven restavracije. Po naročili namreč pripravljamo vse vrste cateringov (hladni ali topli bife, pogostitev s pecivom, kanape…), tako v Sloveniji kot tujini (pogostitve na slovenskih veleposlaništvih v državah EU)

Konferenčna dvorana, v kateri lahko gostimo do 80 udeležencev seminarja ali podobne prireditve. Nudimo tudi celostno postrežbo, tako v smislu coffe brejka, bifeja ali kompletnega kosila oziroma večerje. Dvorana je opremljena z vso sodobno avdio in video opremo.

Atrij, je odprt prostor znotraj dvorišča, kjer gostimo različne družabne dogodke, od glasbenih nastopov do slikarskih razstav. Ob času, ko je vreme primerno pa se lahko na njem okrepčate s katero izmed sladic iz slaščičarne ali odlično kavo Troja. V poletnem času pa je kot naročen hišni cvičkov sladoled.

Butičina tržnica z dobrotami iz okoliških kmetij, se prav tako nahaja v sklopu gostišča. V njej pa lahko kupite pristne dobrote s kmetij iz okolice Novega mesta in šolskega posestva. Na voljo so vam kvalitetna vina, okusni siri, mesnine, sveža sezonska zelenjava in še marsikaj.

Mlekomat, z dnevno svežim mlekom s šolskega posestva pa se nahaja pri zadnjem vhodu.

Galerija

Nazaj na seznam