Gostilna Pugelj
Kontakt
Ime
Gostilna Pugelj
Naslov
Ždinja vas 6
Pošta
8000 Novo mesto

Gostilna Pugelj

Gostilna Pugelj se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Že več kot 60 let lahko v gostilno, ki leži v zavetju Trške gore, zahajajo vsi ljubitelji lokalne kulinarike in domačih specialitet. Skozi čas je gostilna zamenjala lastnike in svojo podobo tako, da je do danes nastala prijetna mešanica dolgoletnih tradicij in modernega udobja.

 

Ponujamo domače slovenske jedi, morske in sladkovodne ribe, dobrote mednarodne kuhinje in jedi iz divjačine. Med tednom si lahko privoščite sveže malice, ob nedeljah pa goste pričakuje osem različnih menijev kosil. Seveda pa ne gre pozabiti še na slavno hišno pečeno kokoš ali Pugeljevo kuro ter raznoliko ponudbo sladic.

 

Slavja

Gostilna Pugelj lahko sprejme do 250 ljudi in je kot nalašč za vse vrste zaključnih zabav, druženj in različnih slavljenj. Notranjost je razdeljena na tri prostore, kar omogoča več zasebnosti, gostje pa se lahko poleti zadržujejo tudi na pokriti terasi.

 

Prenočišča

Zelo ponosni smo, da se lahko pohvalimo s povsem novimi sobami, v katerih lahko prenoči do 19 oseb. V naši ponudbi lahko izbirate med osmimi sobami, med katerimi so dvoposteljne in troposteljne sobe. Za več informacij o sobah nam pišite na spodnjo povezavo.

Galerija

Nazaj na seznam