X

Gostilna – prenočišča Vovko***
Kontakt
Ime
Gostilna – prenočišča Vovko
Naslov
Ratež 48
Pošta
8321 Brusnice

Gostilna – prenočišča Vovko***

Gostilna Vovko je družinska gostilna, ki stoji na Ratežu, vasi, ki je oddaljena pet minut vožnje od Otočca ob Krki. Vovkotovi smo prve goste sprejeli pozimi leta 1977. Poleg točilnice smo takrat imeli še manjšo jedilnico.

Danes ima družinska gostilna 70 sedežev v notranjih prostorih in 20 zunaj. Notranjost smo opremili v preprostem rustikalnem stilu, saj cenimo domačnost. Tistim, ki želite prenočiti, je na voljo 23 postelj v 10 sobah kategorije ***.

Gostilna Vovko je nosilec blagovne znamke Gostilna Slovenija.

Delovni čas

torek – petek: 12.00 – 22.00

sobota: 12.00 – 22.00

nedelja in prazniki: 12.00 – 16.00

Vsak ponedeljek in vsako zadnjo nedeljo v mesecu je zaprta.

 

Enoposteljna soba 39 eur/dan Dvoposteljna soba 56 eur/dan Troposteljna soba 87 eur/dan Štiriposteljna soba 100 eur/dan OPOMBE: – Zajtrk je vključen v ceni. – Turistična taksa ni vključena v ceno in znaša 1,27 € na osebo na dan. – Brezžična internetna povezava je brezplačna. – Brezplačno zasebno parkirišče je na voljo brez predhodne rezervacije. – Otroci do 4. leta starosti bivajo brezplačno, če uporabljajo ležišče s starši. – Radi imamo živali, vendar hišnim ljubljenčkom vstop v sobe ni dovoljen. – Sobe niso klimatizirane. S tem varčujemo z energijo in delno prispevamo k varovanju okolja.

Galerija

Nazaj na seznam