Dom Vahta
Kontakt
Ime
Dom Vahta
Naslov
Vinja vas 41
Pošta
8000 Novo mesto

Dom Vahta

Lovsko gozdarski dom Vahta se nahaja tik ob cesti Novo mesto - Metlika, malo pod prelazom Vahta (616 mnm), ki povezuje Dolenjsko z Belo krajino. Od Novega mesta smo oddaljeni 14 km, Trdinov vrh (1178m), priljubljena planinska točka, do katerega od nas vodi makadamska gozdna cesta, pa je od nas oddaljen 16 km.

V domu Vahta si lahko odpočijete od mestnega vrveža in naužijete svežega zraka. Velike zelene površine omogočajo prosto sprehajanje in igranje. Uredili smo športno igrišče za košarko, nogomet, badminton in prostor za balinanje, žejo pa si lahko potešite v lokalu s teraso.

Nudimo prenočišča v lesenih glamping hiškah, velik prostor za postavitev šotorov in počivališča za avtodome. Ob večeri pa se lahko pozabavate ob tabornem ognju.

Večjim zaključenim družbam omogočamo prostor za zaključene zabave s cateringom.

GLAMPING

Oddih v naravi lahko doživite v glamping hiškah, narejenih iz duglazije (ameriška smreka), ki vsebujejo 2 ležišči z možnostjo postavitve dodatnega ležišča. Poskrbeli smo tudi za hladne dni, saj so hiške ogrevane. Poleg prenočišča vam nudimo tudi zajtrk.

V samostojnem objektu imamo tuše s toplo vodo in sanitarije.

 

POČIVALIŠČE/ŠOTORIŠČE

Na velikih travnatih površinah je možno postaviti šotor.

Za ljubitelje avtodomov imamo 9 počivališč, s priključki za elektriko. Ker Gorjanci spadajo pod Naturo 2000, izpust odpadne vode pri nas ni možen.

V samostojnem objektu imamo tuše s toplo vodo in sanitarije.

 

Obratovalni čas:

PON: Zaprto

TOR: 5.30 – 22.00

SRE: 5.30 – 22.00

ČET: 5.30 – 22.00

PET: 5.30 – 23.00

SOB: 9.00 – 23.00

NED: 9.00 – 22.00

Galerija

Nazaj na seznam