Romantični pobeg
Kontakt
Ime
Vesela doživetja – Best of Slovenija
Naslov
Lešnica 5
Pošta
8222 Otočec

Romantični pobeg

Si želite na oddihu ali izletu presenetiti drago osebo z romantičnim razvajanjem? Bi jo radi popeljali na skrite kotičke in uživali ob lokalnih dobrotah? Novo mesto z okolico je izredno romantičen kraj, ki ponuja raznovrstna prikupna doživetja in prekrasno vzdušje.

Okolica Novega mesta je znana tudi kot dolina gradov, čudovitih kotičkov ob reki Krki, vinorodnih gričev in raznolike kulinarične ponudbe. Zakaj ne bi na izletu presenetili ljubljeno osebo z romantičnim doživetjem? Glede na vaše želje poskrbimo za romantično in posebno vzdušje, da se lahko vi posvetite ljubljeni osebi.

Popeljemo vas na najlepše kotičke v okolici, čudovite razgledne točke, pripravimo piknik ali kulinarično razvajanje v eni od zidanic med vinogradi, po želji lahko tudi glasbo in fotografa.

Program se izvaja z lokalnim vodnikom in animatorjem, ki v ozadju namesto vas poskrbi, da dan poteka čudovito, sproščeno in z vašo osebno noto. Program je čudovita priložnost za zaroko ali praznovanje obletnice, ki vam bo za vedno ostala v lepem spominu.

Izberete lahko povsem osnovni program ali obogateni program, ki vključuje tudi vrhunsko kulinariko, nočitev in zaključek v enih od okoliških term ter celo odličnega fotografa.

Urnik (izvajanja)

Program izvajamo po predhodnem naročilu, vse dni v letu.

Čas trajanja

Krajši program 4 ure.

Daljši program je lahko tudi cel dan ali več dni skupaj.

Izhodišče

Odhod iz Novega mesta ali po dogovoru iz druge željene lokacije.

Vodenje v tujih jezikih

Slovenščina, angleščina. Ob predhodni najavi, vsaj pet dni pred prihodom, vodenje tudi v nemškem ali italijanskem jeziku.

Min. in max število udeležencev

Program za 2 osebi.

Cena

Od 85 eur/osebo.

Cena vključuje: vodenje, animacijo, obisk najlepših kotičkov v okolici Novega mesta, piknik z lokalno kulinariko ali kulinarično razvajanje v zidanici oziroma po dogovoru.

Opomba

Prevoz ni vštet v ceno, lahko pa ga zagotovimo glede na povpraševanje in potrebo gostov.

Z doplačilom možnost vključitve tradicionalnega lokalnega kosila, nočitev, kopanje v termah in profesionalnega fotografa.

Fotografije (naslovna fotografija + 6 za foto galerijo)

Podatki o izvajalcu:

Naziv Vesela doživetja – Best of Slovenija

Naslov Lešnica 5, 8222 Otočec

Telefonska številka 031751860

E naslov info@veseladozivetja.si

Spletna stran ponudnika, organizatorja https://www.veseladozivetja.si/

 

Spletna stran produkta (link)

https://www.veseladozivetja.si/slovenija/buticna

Link na nakup oz. rezervacijo

https://www.veseladozivetja.si/slovenija/buticna

 

Galerija

Nazaj na seznam