Hotel Dolenjc
Kontakt
Ime
Hotel Dolenjc
Naslov
Na Brezovici 50
Pošta
8000 Novo mesto

Hotel Dolenjc

Hotel Dolenjc, restavracija, picerija in bowling v Novem mestu, 100 metrov od odcepa Novo mesto – zahod na avtocesti, ki povezuje Ljubljano in Zagreb. Hotel leži na sončnem pobočju Trške gore in nudi enega najlepših pogledov na celotno novomeško kotlino.

V hotelu je 35 svetlih, sodobno opremljenih in klimatiziranih sob. Hotelski gosti lahko uživajo v samopostrežnih zajtrkih in penzionskih obrokih. Sobe hotela Dolenj’c nudijo vse udobje, ki ga potrebujete za sproščujoč oddih. Opremljene so s prijetnimi naravnimi materiali ter udobnim pohištvom v pastelnih tonih. Vsem gostom je na razpolago brezplačni brezžični internet, pred hotelom je veliko brezplačno parkirišče.
V hotelu je restavracija, ki sprejme do 240 gostov in je primerna za druženja ob različnih poslovnih priložnosti ali praznovanja osebnih dogodkov. Kulinarična ponudba restavracije Dolenj’c je tematsko povezana z domačimi dobrotami. Jedi, ki vam jih bodo postregli, so pripravljene iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. Pri Dolenjcu vam ponudijo raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi v katerih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort.

Prijazen ambient kavarne predstavlja možnost mirnih klepetov ob kavici, druženj s prijatelji in krajših sestankov. Osrednji prostor v pritličju je namenjen zabavi za vse generacije. V njem se nahaja bistro, picerija s krušno pečjo in sodoben bowling s 4-imi stezami. Skupna kapaciteta objekta je 400 oseb. Poleg hotela je urejen velik prireditveni prostor.

Delovni čas restavracije: Vsak dan med 10.00 – 23.00

Delavni čas picerije: Vsak dan med 8.00 – 23.00

Galerija

Nazaj na seznam