Hotel Balnea****Superior
Kontakt
Ime
Hotel Balnea****superior
Naslov
Zdraviliški trg 7
Pošta
8350 Dolenjske Toplice

Hotel Balnea****Superior

Hotel Balnea leži ob robu čudovitega zdraviliškega parka s stoletnimi drevesi. Pravimo mu art hotel, saj lahko v hotelu in v njegovi okolici občudujete dela priznanih slovenskih umetniških ustvarjalcev, med drugim fotografije Boruta Peterlina, grafike Zore Stančič, kiparske skulpture Primoža Puglja. Wellness center Balnea je kraljestvo osvežilnih kopeli, poživljajočih masaž, krepilnih savn in vodnega razvajanja

Prostorne in razkošne hotelske sobe so opremljene s prijetnimi naravnimi materiali. Na voljo je več različnih suit z ločenima spalnim in dnevnim prostorom. V večini suit je v dnevnem prostoru kamin, v spalnem pa masažna kad. Oprema v vsaki sobi: LCD TV, priključek za internet, klima, mini bar, sef, tuš ali kad. V sobi vas pričaka kopalni plašč, kopalna brisača, sobni copati. Na lesenih balkonih je udobna sedežna garnitura z mizico.

Wellness

Termalno kopališče v Wellness centru Balnea: notranji termalni bazen in bazenček za otroke, izplavni bazen na prostem, terasa za sončenje, restavracija. Poleti pa so odprti še veliki zunanji bazen in otroški bazen z gusarsko ladjo ter bar Union.

Savne v Wellness centru Balnea: infrardeča, finska, sanarium, turška, zeliščna in rustikalna savna s teraso za sončenje; japonska potilna kopel, whirlpool, zen soba z vodnimi posteljami, prostor za počitek z razgledom.

Restavracija

Restavracija hotela Balnea:

Samopostrežni zajtrki ter odlična kosila in večerje s solatnim barom in barom sladic. Restavracija ima tudi zunanjo teraso.

Delovni čas: vsak dan od 7. do 22. ure.

Restavracija Laguna na kopališču Wellness centra Balnea in letni bar Union:

Za okrepčilo med kopanjem: juhe, enolončnice, mesne in zelenjavne jedi, burgerji, različne solate, osvežilne pijače in sladoled.

Delovni čas:

Restavracija Laguna: od 9. do 19. ure, ob petkih in sobotah do 21. ure

Bar Union: poleti od 11. do 18. ure, ob koncu tedna od 10. do 19. ure 

Kavarna v hotelu Balnea

Pestra izbira osvežilnih pijač, vrhunskih vin, zdravih napitkov, dnevno svežih sladic in sladoleda. Večerne glasbene prireditve. Prijeten ambient s kaminom, pianinom in letno teraso ob vodnem zrcalu.

Delovni čas: vsak dan od 8. do 23. ure, razen ob petkih in sobotah do 24. ure

Kongresna ponudba

Dvorane Fontana, Krka in Toplica v hotelu Balnea so vrhunsko opremljene. Največja sprejme do 80 udeležencev.

 

Parkiranje je brezplačno na velikem parkirišču ob vstopu v Dolenjske Toplice.

Hišne ljubljenčke sprejemamo le v primeru, da gre za manjše pse ali mačke – do 8 kg.

Za plačevanje sprejemamo plačilno kartico ali gotovino.

 

Galerija

Nazaj na seznam