Hotel Kristal ****
Kontakt
Ime
Hotel Kristal ****
Naslov
Zdraviliški trg 7
Pošta
8350 Dolenjske Toplice

Hotel Kristal ****

Dolenjske Toplice ležijo v jugovzhodnem delu Slovenije, na zahodnem robu novomeške kotline, in so že stoletja priznano zdravilišče. Rezervirajte si prostor za oddih v prenovljenem hotelu s stoletno tradicijo.

Nekatere sobe so klimatizirane. Imajo WC, tuš, sušilnik za lase, SAT TV, radio budilko, mini bar, sef, telefon ter priključek za brezplačni internet. Enoposteljne sobe imajo francoska ležišča, široka 120-140 cm, dvoposteljne sobe imajo dve ločeni ležišči ali razkošno zakonsko ležišče 180 cm. Apartmaji so dvosobni; opremljeni s spalnico, dnevno sobo ter kopalnico. Vse sobe imajo tuš.

WELLNESS

Termalno kopališče Wellness center Balnea je od hotela Kristal oddaljeno le nekaj korakov. Zajema pa: notranji termalni bazen in bazenček za otroke, izplavni bazen na prostem, teraso za sončenje, restavracijo. Poleti pa so odprti še veliki zunanji bazen in otroški bazen z gusarsko ladjo ter bar Union. Uživate lahko v sedmih savnah: v infrardeči, finski, sanariumu, turški, zeliščni in rustikalni savni s teraso za sončenje; japonski potilni kopeli, whirlpoolu in zen sobi z vodnimi posteljami.

 

Parkiranje je brezplačno na velikem parkirišču ob vstopu v Dolenjske Toplice.

Hišne ljubljenčke sprejemamo le v primeru, da gre za manjše pse ali mačke – do 8 kg.

Za plačevanje sprejemamo večino plačilnih kartic ali gotovino.

Galerija

Nazaj na seznam