Hotel Šmarjeta ****
Kontakt
Ime
Hotel Šmarjeta ****
Naslov
Šmarješke Toplice 100
Pošta
8220 Šmarješke Toplice

Hotel Šmarjeta ****

Šmarješke Toplice ležijo sredi gozdov in travnikov, v jugovzhodnem delu Slovenije, okoli 80 kilometrov od Ljubljane. Lepote tukajšnje narave in blagodejnost klime dopolnjujejo zdravilne učinke termalnega vrelca. Prvi v Sloveniji smo razvili sodoben medico wellness center Vitarium Spa&Clinique z edinstvenimi storitvami.

Vse sobe so klimatizirane in opremljene z mini barom in wifi-jem.

Wellness

V Termah Šmarješke Toplice lahko vse leto plavate v dveh notranjih bazenih in v z njima povezanem zunanjem bazenu s temperaturo vode 32 ˚C. Poleti lahko uživate tudi na zunanjem bazenu s toboganom, v katerem ima voda 28 ˚C, v otroškem bazenu, zaplavate

lahko tudi v lesenem bazenu, ki se nahaja nad termalnim vrelcem in ima 32 ˚C.

Gostom so na voljo rimska, parna, finska, zeliščna in infrardeča savna, pa tudi rustikalna finska savna, imenovana Belokranjski hram ter ledeniški vodnjak.

Restavraciji

V hotelskih restavracijah nudimo jedi, narejene pretežno iz svežih, domačih živil, ki jih kupujemo pri lokalnih dobaviteljih. Jedi pripravljamo na zdrav način, brez umetnih dodatkov. Izberete lahko tudi varovalni meni, ki varuje srce in žilje, ali vegetarijanski meni. Po nasvetu zdravnika pripravljamo tudi vse vrste dietne prehrane. Posebnost prehrane v restavraciji Fontana, ki je namenjena gostom na programu hujšanja, so individualno pripravljeni uravnoteženi obroki. Gostom na programu razstrupljanja pa nudimo postno prehrano iz sezonskega in lokalnega sadja ter zelenjave. V osrednji hotelski restavraciji Lotos so vam poleg bogatih zajtrkov na voljo tudi kosila in večerje z bogato izbiro menijev, lahko pa se odločite za katero od samostojnih jedi po naročilu.

Delovni čas:

Restavracija Fontana

zajtrk 7.00–10.00, kosilo 12.00–14.00, večerja 19.00–21.00

Restavracija Lotos

7:00–21:00 (a la carte)

 

Možen je najem koles.

Galerija

Nazaj na seznam