S cvičkom med vinogradi 26. tradicionalni pohod
Kontakt
Ime
Turistično društvo Otočec
Naslov
Šentpeter 1
Pošta
8222 Otočec

S cvičkom med vinogradi 26. tradicionalni pohod

januar 2021
Zbor pohodnikov: ob 8.30, pri gasilskem domu na Otočcu

Zbor pohodnikov je ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start pa ob 9.uri, ko se podamo na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore.

Zbor pohodnikov je ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start pa ob 9.uri, ko se podamo na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore. Parkirna mesta za posameznike in organizirane skupine so zagotovljena. Priporočamo, da se primerno obujete in oblečete. Pohod bo potekal ob vsakem vremenu in na lastno odgovornost

Na trasi nas pričakajo postojanke lokalnih društev, na katerih se lahko okrepčamo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka pa tudi degustacija domačega kruha, mesnin in peciva.
Na koncu sledi še zaključek s toplo malico in živo glasbo. Dolžina celotne trase je cca. 15 km, pohod s programom bo trajal 6-8 ur..

Štartnina znaša 10 evrov in vključuje:
- degustacijski kozarec z logotipom pohoda,
- mošnjiček za nošenje kozarca z logotipom pohoda,
- zloženko pohoda,
- štiri kupone za pijačo,
- toplo malico.

Poleg zgoraj naštetega dobimo še dober občutek ob prehojeni poti, polna pljuča svežega zraka, lepe razglede v dolino in na Gorjance ter super spomine na druženje in nova poznanstva. Če bi se radi razmigali iz zimskega spanja in se zraven imeli fajn, se nam na zadnjo soboto v januarju le pridružite na pohodu, ne bo vam žal.

Dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 041-929-644 ali e-mail naslovu td.otocec@gmail.com.

Nazaj na seznam
003 
greensafe60
      004